PC-Onderhoud

Ook indien elders aangekocht!!HerstellingenOnderhoud

Gratis diagnose

Vind ik het niet of is er iets wat boven mijn petje gaat, dan is mijn tussenkomst gratis en krijg je advies waar je eventueel terecht kan of wat je kan doen. Maar... ik ga graag elke IT-uitdaging aan en ga niet graag toegeven dat ik het niet gevonden heb...

Beveiliging

Bitdefender Gravityzone

Dat we ons (thuis-)netwerk niet zonder beveiliging moeten aansluiten op het internet, hoeft ondertussen geen betoog meer. Ik adviseer dan ook al een tijdje graag het gebruik van de beveiligingssoftware Bitdefender. Tot op vandaag heb ik geen enkele reden gevonden om aan mijn keuze te twijfelen.

Onderhoud van uw PC of laptop

Een goed toestel heeft een levensduur van 5 jaar, en kan ook langer mee! Maar... heb je het gevoel dat het toestel na een jaartje al trager gaat werken? Dat kan! Hoog tijd voor een onderhoudsbeurt!

Betaalbaar

Ik reken enkel de tijd die ik op jouw toestel aan het werk ben (zelfs tot op de seconde): dus géén onverwacht hoge factuur voor "uren reparatiewerk"! En vooraleer ik ook maar één onderdeel vervang, krijg je eerst een telefoontje met de mogelijke opties en prijzen.

Can I be of assistance?


Ook deze website maakt gebruik van cookies. Lees er meer over of maak uw selectie in het cookiebeleid,
of geef hier uw toestemming voor het gebruik van: